Plaagdiermanagement video’s

De beste manier om plaagdiermanagement met intelligente sensoren te ontdekken is met video. Op deze pagina vertonen wij video’s waarin diverse gebruikers uitleggen hoe zij producten voor bestrijding van plaagdieren inzetten en wat het resultaat is.

Muskusrattenbestrijding

In deze video laat een muskusrattenbestrijder van waterschap Zuiderzeeland zien hoe hij met een (onder water) schijnduiker en paalsensor muskusratten vangt.

De paalsensor en app

Harry Viet is de bedenker van de paalsensor. Uniek is dat deze sensor ook op zeer afgelegen gebieden een goed bereik heeft en altijd realtime data, zoals een vangstregistratie, doorgeeft. De plaagdierbestrijder krijgt dan direct een melding op zijn app en kan actie ondernemen.

PestWatcher concept 2015

Bij de start van PestWatcher in 2015 hebben we ons concept in deze video vervat. Inmiddels hebben we al veel innovaties achter de rug. De producten die u in deze video ziet hebben we al weer flink vernieuwd, maar het concept staat nog steeds als een huis!

Meer weten over ons concept en onze producten?

Plaagdiermanagement anno 2018 is de optelsom van traditioneel vakmanschap en moderne technologie. In ons concept brengen wij beide samen. Onze intelligente sensoren zijn geschikt voor vrijwel alle typen boxen en vallen. Zij versturen hun data realtime via het publieke KPN-netwerk of een privaat TTN-netwerk. Deze data landt dan in de PestWatcher SensorCloud. Plaagdierbestrijders vinden hier alle informatie om de status van vallen te monitoren. Met de PestWatcher softwaremodules ondersteunen wij inspecties, risicoanalyses, plan van aanpak en digitaal dossierbeheer.