Plaagdiermanagement organisaties

Bedrijven vragen om betaalbare oplossingen in plaagdiermanagement. Inspanningen van Pest Control Organizations kosten tijd en zijn daarmee kostbaar. Besparen op preventie is een verkeerde bezuiniging. Met Pestwatcher maakt u preventie en signalering efficiënter en betaalbaarder voor uw klanten.

Kansen voor Pest Control Organisaties

De handmatige controle van ratten- en muizenboxen is arbeidsintensief en daarmee duur. Uw klanten zijn met PestWatcher beter uit, omdat deze controle niet meer nodig is. Zodra een plaagdier in een val of detectiepunt komt, krijgt u een melding. U weet dan ook exact in welk detectiepunt het plaagdier zich bevindt. De tijd die u bespaart op overbodige controles, besteedt u nu aan hoogwaardige visuele inspecties. En u heeft kans om binnen dezelfde tijd meer klanten te bedienen.

Partners

Veel bedrijven laten het uitvoerende werk van plaagdiermanagement over aan professionals. Als partner van PestWatcher bent u het aanspreekpunt voor hun plaagdierpreventie en -bestrijding. Sluit u ook aan en bedien meer klanten in dezelfde tijd. Iedere PCO kan gebruik maken van de online portal MyPestWatcher en daarin samenwerken met klanten. Interesse?

Informatie aanvragen