Ongediertebestrijding en -preventie

Ongediertebestrijding en -preventie

Ratten, muizen of ander ongedierte in uw bedrijfspand? Ongediertebestrijding is een kwestie van monitoring én preventie. Monitoring voor directe actie bij overlast. Preventie om op de lange termijn de plaagdieroverlast te minimaliseren. Neem geen risico’s meer met hygiëne en knaagschade. Voorkom een tijdelijke bedrijfssluiting. Pak ongediertebestrijding rigoureus aan met de producten en diensten van PestWatcher. PestWatcher is een verantwoorde duurzame methode voor ongediertebestrijding en -preventie.

Preventie en bestrijding met Pestwatcher

U monitort ongedierte 24/7 met intelligente sensoren die hun data realtime doorgeven aan uw smartphone, tablet of pc. Bij een melding kunt u direct ingrijpen en voorkomt u escalatie. Tegelijkertijd legt u alle data vast voor rapportages en trendontwikkelingen. Hiermee meet u het effect van uw maatregelen en stuurt u continu op een nog beter resultaat.

Technologie in uw voordeel

Onze technologie is net zo geavanceerd als doeltreffend. U beschikt met het online platform MyPestWatcher over een compleet systeem dat u volledig informeert over de omvang en het gedrag van ongedierte in en rond uw pand. Met de laatste ontwikkelingen vanuit het Internet of Things zorgen wij voor een systeem dat voorop loopt en u echt verder helpt.

Pestwatcher:

  • is plug & play. Dus installeren, activeren en bestrijden
  • werkt intuïtief en is dus eenvoudig in gebruik
  • voldoet aan wet- en regelgeving
  • is duurzaam, met respect voor mens en milieu
  • maakt samenwerken tussen alle partijen mogelijk