Muizen bestrijden

Muizen bestrijden

Muizen in uw bedrijfspand zijn om diverse redenen ongewenst. Hygiëne, knaagschade en imagoschade voor uw bedrijf horen tot de belangrijkste risico’s. Het PestWatcher-systeem stelt u in staat muizen effectief te bestrijden. U ontvangt een melding zodra onze sensoren muizen registreren. Dat kan een klemvalsensor zijn, maar ook een bewegingssensor of een weegsensor die de gewichtsafname van lokstof of gif meet.

Muizen een probleem? Niet met PestWatcher

Dankzij PestWatcher bent u direct op de hoogte van muizen in uw pand. U hoeft niet zelf actief te monitoren. U weet exact waar de muizen zich bevinden en kunt ze gericht bestrijden om escalatie van een muizenplaag te voorkomen. Daarnaast legt u data voor lange tijd vast, wat u helpt met het treffen van preventieve maatregelen.

De voordelen van Pestwatcher:

  • Simpel systeem; plug & play installatie
  • Voldoet aan wet- en regelgeving
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Zowel preventie als bestrijding met lokmiddelen of klapvallen
  • Actieve monitoring overbodig, het systeem waarschuwt u

PestWatcher levert u alles voor preventie tegen overlast door en bestrijding van muizen

Meer lezen over Plaagdiermanagement

Hoe werkt Pestwatcher?

PestWatcher is een systeem dat activiteiten van plaagdieren zoals muizen en ratten registreert en signaleert. Door een slimme combinatie van intelligente sensoren, draadloze netwerkverbindingen en praktische software meet u op elke locatie activiteiten van muizen. U ontvangt direct een melding en kunt direct van start met de bestrijding van de muizen.

Plug & play-systeem

Muizen bestrijden is plug & play met het systeem van PestWatcher. U bestelt een compleet systeem, u plaatst en activeert de sensoren en binnen enkele minuten bent u klaar om muizen te traceren en te bestrijden.

U voldoet aan wet- en regelgeving

PestWatcher voldoet aan alle (inter)nationale wet- en regelgeving voor plaagdierbestrijding. Gif is als laatste redmiddel mogelijk, wanneer andere maatregelen niet voldoen. Dit alles binnen de regels van de wet.