Intelligente sensoren. Perfecte basis voor plaagdiermanagement

24/7 monitoren voor intensieve bestrijding en efficiënte inspecties

Met onze intelligente sensoren legt u 24/7 monitoren en plaagdieractiviteiten vast voor intensieve bestrijding en efficiënte inspectie. U krijgt van de klemvalsensor direct een signaal wanneer een val af gaat. Met de compacte deursensor weet u altijd of een deur (of raam) open of dicht staat. Verder hebben we sensoren voor het melden van beweging, gewichtsafname van lokaas en het meten van temperatuur en luchtvochtigheid.

Ons aanbod:

  • Klemvalsensor
  • Deur/raamsensor
  • Bewegingsensor
  • Weegsensor

Alle sensoren meten standaard temperatuur en luchtvochtigheid. Op verzoek kunnen we sensoren andere indicatoren laten meten. De sensoren versturen hun data via het publieke LoRa-netwerk van KPN of een privaat netwerk.

Meten = weten

In de huidige tijd is het niet meer voldoende om af en toe een inspectieronde te lopen en te kijken wat er gebeurt. Door te kiezen voor de juiste sensor bepaalt u zelf welke informatie u verzamelt in de SensorCloud. Op basis van actuele data kunt u snel en effectief handelen. En u houdt veel meer tijd over voor intensieve, visuele inspecties. Met onze speciale software van MyPestWatcher legt u dan ter plekke alle inspectiedata digitaal vast.

Werkt met elke box

Aangezien plaagdierbestrijders allemaal gebruikmaken van hun eigen favoriete boxen hebben wij gekozen voor een slim systeem dat alle bekende typen vallen en boxen ondersteunt. U plaatst de sensor met of zonder sensorhouder op een bodemplaat, in de box of tegen de achterzijde van de box. Onze klemvalsensor is bovendien standaard geschikt voor gebruik in een multicatch box zoals de Ketch-All.

Paalsensor

Speciaal voor gebruik onder lastige omstandigheden buitenshuis hebben wij de paalsensor ontwikkeld.  De paalsensor gebruikt u in combinatie met een vangkooi of schijnduiker. De paalsensor registreert moeiteloos een (levende) vangst, zelfs wanneer de val onder water is geplaatst, zoals bij de schijnduiker. De speciale kabel verbindt dan de onder water gelegen schijnduiker met de paalsensor boven water.

PestWatcher is een complete dienst voor plaagdiermanagement. De intelligente sensoren leveren alle mogelijke data voor intensief plaagdiermanagement.

De sensoren van PestWatcher werken in alle bekende boxen.

Vangkooi met paalsensor.

Sensor-producten

Klemvalsensor

De klemvalsensor is ingebouwd in een stevige kunststof cassette. We leveren een losse magneetclip voor montage op de valklem. De sensor werkt direct na plaatsing en activering. Verkrijgbaar voor KPN en TTN. Meer info.

Deur- en raamsensor

De sensor plaatst u op elke deur (draai-, rol- en kanteldeur) waarvan u wilt weten of die open of dicht staat. Werkt uiteraard ook op draaibare en kantelbare ramen. Verkrijgbaar voor KPN en TTN. Meer info.

Paalsensor

De paalsensor kan worden ingezet bij gebruik van een vangkooi of in combinatie met een optionele kabel ook bij een schijnduikerval. De sensor is ingebouwd in een stevige kunststof behuizing. Aangezien de paalsensor ingezet wordt in buitengebieden is deze alleen beschikbaar voor KPN. Meer info.

Temperatuursensor

De temperatuursensor meet uiteraard de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid en binnenkort nog meer klimatologische waarden. U plaatst de sensor waar u maar wilt. De sensor is ook geschikt voor gekoelde ruimtes. Verkrijgbaar voor KPN en TTN. Meer info.

Accessoires

De meest complete range producten voor plaagdiermanagement