De SensorCloud. Het hart van uw plaagdiermanagement

Alle data centraal bij elkaar in de SensorCloud

De SensorCloud is het hart van uw plaagdiermanagement. Hier verzamelt u alle data die u met uw sensoren registreert. Hier volgt u de actualiteit. Hier analyseert u de status van uw plaagdierbestrijding.

Data raadplegen
De data die u in de SensorCloud verzamelt, bekijkt u met onze MyPestWatcher software en app. Maar als u zelf software heeft, kunt u daar ook gebruik van maken.

Abonnement
Voor de dataopslag en toegang tot de data in de SensorCloud sluit u een abonnement af. Het abonnement geldt per 10 sensoren. De bewaartermijn is 5 jaar. Dat stelt u dus optimaal in staat data langdurig te gebruiken voor beleidsrapportages, trendanalyses en onderzoek.

Gratis Entry versie
Niet iedereen heeft behoefte aan langdurige opslag van data en niet iedereen heeft veel sensoren. Daarom bieden we de SensorCloud Entry. U krijgt dan gewoon meldingen via MyPestWatcher, maar data bewaren we 1 maand. De Entry versie is beschikbaar tot 20 sensoren.

PestWatcher is een complete dienst voor plaagdiermanagement. In de SensorCloud verzamelt u alle data van sensoren om te raadplegen en te gebruiken als basis voor vervolgactiviteiten.

Sensor Cloud-producten

Sensor Cloud

De SensorCloud verzamelt de data van alle sensoren en voorziet de gekoppelde software, zoals MyPestWatcher, van actuele informatie bij statuswijzigingen van sensoren. Ook geschikt om analyses en rapportages te maken. U sluit een abonnement af per 10 sensoren.

Meer info.

Sensor Cloud Entry

De gratis SensorCloud Entry Edition verzamelt alle data van alle sensoren en voorziet de MyPestWatcher App van de noodzakelijke data. Bewaartermijn van de data is 1 maand. De Entry-versie is beschikbaar tot 20 sensoren.

Meer info.

De meest complete range producten voor plaagdiermanagement