MyPestWatcher. Software voor intensief plaagdiermanagement

Preventie en monitoring in één hand op één dashboard

MyPestWatcher is het online dashboard van PestWatcher. U heeft 24/7 inzicht in de status van uw plaagdiermanagement. MyPestWatcher voorziet u van meldingen, van een digitaal logboek met alle inspecties en uw plattegrond en van rapporten en analyses. U kunt deze onderdelen naar wens configureren. Daarmee heeft u complete controle over uw eigen Pestwatcher-systeem.

24/7 Monitoring
MyPestWatcher is de bron waar u plaagdieractiviteiten monitort. U ziet direct:

  • waar incidenten zijn, zoals een vangst van een rat
  • hoe vaak en hoe lang een deur of raam openstaat
  • of er beweging is van plaagdieren in een afgesloten of slecht bereikbare ruimte
  • of er gewichtsafname is van lokaas
  • of de temperatuur in een bepaalde (koel)ruimte daalt of stijgt
  • welke (inspectie)taken u nog heeft openstaan

Daarnaast kunnen wij specifieke meetwensen op verzoek integreren in de bestaande sensoren.

Definieer voor al uw situaties checkpoints verdeeld over meerdere locaties, gebouwen en/of afdelingen en MyPestWatcher informeert u 24/7.

Meer tijd voor hoogwaardige, visuele inspecties
U ontvangt een melding zodra Pestwatcher een rat of muis in uw pand registreert in een detectiepunt. U hoeft hierdoor zelf de coverboxen niet meer te controleren. U houdt dus meer tijd over voor hoogwaardige visuele inspecties van gebouwen en hygiëne.

Digitaal archief
Het digitaal logboek toont u niet alleen de huidige status maar u kunt uiteraard ook de historie inzien en data over een langere periode analyseren. We bewaren data tot 5 jaar lang. Als u kiest voor de gratis Entry versie geldt een bewaartermijn van 1 maand.

Meerdere gebruikers tegelijk
Wilt u dat meerdere personen gebruik kunnen maken van MyPestwatcher? U voegt eenvoudig extra gebruikers toe aan de licentie.

PestWatcher is de meest complete dienst voor plaagdiermanagement. Met de softwaremodules van MyPestWatcher heeft u alles binnen handbereik voor inspecties, risicoanalyse, plan van aanpak en digitaal dossierbeheer.

Beschikbare uitbreidingsmodules

Dossierbeheer
Nooit meer op zoek naar dat ene document of verslag. Met dossierbeheer beschikt u over een digitaal dossier waarin u alle correspondentie met klanten digitaal kunt opslaan en benaderen. Standaard krijgt u 10 Gb opslagruimte ter beschikking welke indien gewenst kan worden uitgebreid met extra opslagruimte in stappen van 100 Gb.
Meer info.

 

Risico-analyse en Plan van Aanpak
De nieuwe wetgeving voor plaagdierbestrijding stelt hele andere eisen aan plaagdiermanagement. U moet kunnen aantonen dat u er serieus werk van maakt, dat u een plan van aanpak heeft en dat preventie bij u voorop staat. Pas dan mag u vallen inzetten en alleen in uiterste noodzaak mag u gif gebruiken voor bestrijding.

Gebruik uw kennis voor het uitvoeren van een gedegen risico-analyse en maak een plan van aanpak met concrete aanbevelingen voor uw klanten. De voortgang van de aan de aanbevelingen gerelateerde activiteiten kunnen digitaal vastgelegd worden zodat iedereen steeds volledig geïnformeerd is.
Meer info.

 

Inspectie
Op basis van de monitoring en de eigen hoogwaardige inspecties van gebouwen en hygiëne registreert u eenvoudig taken voor inspectie, bestrijding en preventie. Leg uw bevindingen gedetailleerd vast en maak aanbevelingen/taken voor opvolging.
Meer info.

De meest complete range producten voor plaagdiermanagement